Vrienden Fanfare

Vrienden Fanfare

Word vriend van Fanfare St. Lambertus Nistelrode!

Fanfare St. Lambertus Nistelrode bestaat al bijna 70 jaar. Met ruim 100 actieve muzikanten – verdeeld over Fanfare, Slagwerkgroep, Jeugdorkest en Jeugdslagwerkgroep – levert onze vereniging een belangrijke bijdrage aan het sociaal-culturele leven in onze plaatselijke gemeenschap. Onze vereniging blaast haar partij mee in de Nistelrodese samenleving door het organiseren van concerten, organiseren van Night of the Music en muzikale ondersteuning van festiviteiten.

Tegelijk biedt onze vereniging met een eigen professionele muziekopleiding en gekwalificeerde docenten de jeugd in onze gemeente de kans zich muzikaal te ontwikkelen en een muziekinstrument te bespelen.

De jeugdopleiding is de toekomst van onze vereniging. De kosten proberen we zo laag mogelijk te houden om zo niemand onze muziekopleiding te onthouden. Daarmee geven we de jeugd bij hun ontwikkeling een rijkdom mee waarvan ze hun hele leven plezier zullen hebben.  Wij steken daar veel tijd, energie en geld in. Het instrumentarium en de opleiding kosten veel geld en daarom hebben wij uw steun hard nodig.

Wordt ook ‘Vriend van Fanfare St. Lambertus Nistelrode’. Voor 50 euro per jaar bent u al lid van onze vriendenclub en bouwt u mee aan onze toekomst. En u krijgt er veel voor terug. Via onze nieuwsbrief Efkes Uitbloaze, te vinden op onze website onder tab ‘De Vereniging’ houden wij u op de hoogte van het wel en wee van onze vereniging. Ook via deze website leest u alles over onze vereniging. En natuurlijk hebben wij voor al onze vrienden een bevoorrechte positie bij onze concerten.

U meldt zich aan als ‘Vriend van Fanfare St. Lambertus Nistelrode’ door het formulier in de vullen.

Wij rekenen op u!
Het bestuur.

 

Aanmeldformulier Vriend Fanfare:

Vul a.u.b. het formulier in.
De velden gemerkt met * zijn verplichte velden

Door het invullen van dit formulier worden persoonsgegevens verzameld. Door het versturen van het formulier geeft u aan dat u de privacy policy van Fanfare St. Lambertus accepteert. De privacy policy is te vinden door hier te klikken of door bovenaan deze pagina op de tab ‘Privacybeleid” te klikken.

Vrienden Fanfare

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Mededelingen

Voor ophalen oud ijzer, bel ons oud ijzer ophaalteam: 06-20836850 of 0412-850940.

Volg ons

Meer informatie en ontwikkelingen: volg ons op facebook en YouTube.

Dagelijks bestuur

Voorzitter: Jan Timmers
voorzitter@fanfarenistelrode.nl
06-53935423

Secretaris: Erik-Jan Raijmakers
secretariaat@fanfarenistelrode.nl
06-10524721

Penningmeester: Bart Jacobs
penningmeester@fanfarenistelrode.nl
06-21426826

Contact

Fanfare St. Lambertus Nistelrode
Secretaris: Erik-Jan Raijmakers
Blauwesteenweg 25
5388 BX Nistelrode

Tel: 06-10524721

Rabobank
NL 34 RABO 0137 1031 23
KvK: 40215173